De Verhaaljutters struinen de hele wereld af, op zoek naar de mooiste, meest bijzondere verhalen om te vertellen.

Deze groep jonge verhalenvertellers laat zich inspireren door verhalen van over de hele wereld. Juist dit soort onbekende, soms vreemde en soms grappige verhalen kunnen mensen verbinden. Je krijgt een kijkje in de wereld van iemand anders en daardoor kun je die persoon misschien wel beter begrijpen.  In hun vertellingen nemen de Verhaaljutters je mee de hele wereld over! 

De Verhaaljutters bieden verschillende voorstellingen aan, voor zowel kinderen als volwassenen. We vinden het ook heel leuk om een voorstelling speciaal voor jouw evenement in elkaar te zetten. Voor deze moeite vragen we een kleine vergoeding. Over het exacte bedrag kan overlegd worden. We spelen in de omgeving van Utrecht.

Wil jij een (op maat gemaakte) voorstelling boeken? Mail naar verhaaljutters@gmail.com ​

Actuele voorstellingen

Gestrand

Tijdens deze voorstelling nemen de Verhaaljutters je mee naar de kust van Griekenland. Daar spoelen al eeuwen lang de dromen van jonge helden aan. Jonge helden die zich stoutmoedig en dapper in het gevaar storten. Die zich verzeten tegen de wil van de goden. Die lange reizen afleggen en afgrijselijke monsters verslaan. Maar waarom? Wat motiveert jonge mensen om hun leven op het spel te zetten? Aan de kust van Griekenland zullen we samen het tijdloze verhaal onderzoeken van de jonge held.   

Interesse in het boeken van deze voorstelling? Mail naar verhaaljutters@gmail.com

Leeftijd: 12+

Duur: 45 minuten

Thema: Vluchtelingenproblematiek

Agenda

In verband met de sitautie rondom Covid-19 staan er momenteel geen voorstellingen op de planning.

Bekijk onze facebookpagina

Mail ons voor vragen of boekingen